Welkom text

RETOURNEREN

Probleemloze retourzending, niet goed geld terug! Bij ons staat service hoog in het vaandel, wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Indien het onverhoopt gebeurt dat je iets koopt waar je eigenlijk toch een andere verwachting van had dan is retourneren geen probleem. Binnen 2 weken kan een artikel naar ons teruggestuurd worden. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Op deze manier kun je je pakketje aan ons retourneren:

1) Meld je retourzending vooraf aan via info@herobility.nl o.v.v. je bestelnummer.
2) Vermeld op je retourzending duidelijk je ordernummer.
3) Stuur het betreffende artikel met zorg ingepakt, voldoende gefrankeerd naar het onderstaande adres.

Na verwerking van je retourzending wordt het bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort. Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt en/of beschadigd aankomen kunnen wij helaas niet crediteren. Retouren die niet gemeld zijn worden niet in behandeling genomen.

Herobility.nl
afdeling Retouren o.v.v ordernummer
Albert Einsteinweg 21G2
2408AP Alphen aan den Rijn


Het produkt dient onbeschadigd te zijn.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Herobility.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een verzendbewijs en bewaar deze totdat je van ons een bericht van ontvangst hebt ontvangen.

Is er iets mis met een artikel?

Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, dan kun je een email sturen naar info@herobility.nl. Graag ontvangen we het bestelnummer en een duidelijke omschrijving van je klacht en een foto. Binnen 2 werkdagen na ontvangst zullen wij telefonisch of per mail contact met je opnemen om te zoeken naar een passende oplossing.