Herofopspeen 0m+ (2 Pack) glow in the dark
Herofopspeen 0m+ (2 Pack) glow in the dark
De fospeen van herobility is anatomisch perfect voor babymondjes. Hij is gemaakt van zachte siliconen en uitermate zacht voor tanden en tandvlees. Onze producten zij vrij van BPA en ftalaten.
€ 9,99
Prijs per stuk
 
De fospeen van herobility is anatomisch perfect voor babymondjes. Hij is gemaakt van zachte siliconen en uitermate zacht voor tanden en tandvlees. Onze producten zij vrij van BPA en ftalaten.

Traditionele fopspenen hebben een verdikking die drukt op tanden en tandvlees. Hierdoor kan de natuurlijke ontwikkeling van mond en tanden in gevaar komen.

De fopspenen van Herobility zijn speciaal ontwikkeld om scheefgroei in het gebit te voorkomen. De randen zijn gemaakt van zachte siliconen voor een perfect pasvorm en optimaal comfort. Deze rand kan ook als bijtring dienen.
Op de ultradunne tuit is patent aangevraagd. Door de symmetrische vorm is er bij de speen geen onder of boven. Hij zit altijd goed! En dat is wel zo fijn voor je kindje.

Door de openingen kan de lucht stromen waardoor de babyhuid niet nat en rood wordt.

Schoon in de tas blijft de speen door de handige hoes eromheen. Steriliseren is heel gemakkelijk: je vult de deksel met water en doet deze met speen in de magnetron.

Dat doe je als volgt:
  1. Vul het deksel met koud water. Leg het op een diep bord, zodat het water niet opraakt.
    2) Laat de magnetron gedurende 3 minuten op 750 watt aan.
    3) Laat de fopspeen minstens 10 minuten afkoelen en verwijder eventueel resterend water.
    Schakel de magnetron uit als al het water verdampt. Controleer voor gebruik de temperatuur van de fopspeen. Het gebruik van de verkeerde hoeveelheid water, een verkeerde wattage of een verkeerde timing kan de magnetron, de fopspeen of de hoes beschadigen en/of de fopspeen onvoldoende steriliseren.
De fopspenen van Herobility zijn ook bestand tegen de vaatwasser in het bovenste rek. Let op!  Sommige voedingsmiddelen (zoals tomatensaus) kunnen de speen verkleuren.

Steriliseren kan ook door de speen te koken. Dat doe je gedurende  5 minuten nadat je eerst alle onderdelen hebt afgespoeld. Laat de speen vervolgens afkoelen en knijp het resterende water eruit.

Reinig de fopspeen voor elk gebruik. Voor een goede reiniging en sterilisatie moeten alle onderdelen worden gedemonteerd. Was de onderdelen dan af in de vaatwasser of met een klein sopje en spoel ze daarna af met schoon water.

Zorg ervoor dat je handen schoon zijn voor contact met gesteriliseerde onderdelen door ze goed te wassen. Gebruik geen schurende schoonmaakmiddelen of antibacteriële reinigingsmiddelen op het product, omdat dit het product kan beschadigen. We raden omwille van de hygiëne aan de fopspeen na 2 maanden te vervangen.

Materiaal: PP en siliconen. Vrij van BPA, BPS, BPF, DEHP en ftalaten.