HeroSippy 140ml blauw
HeroSippy 140ml blauw
Onze drinkbeker HeroSippy is vernieuwd en daarmee gebruiksvriendelijker geworden voor kinderen. Door de twee zachte handgrepen kunnen kinderen de beker goed vasthouden.
€ 9,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Onze drinkbeker HeroSippy is vernieuwd en daarmee gebruiksvriendelijker geworden voor kinderen. Door de twee zachte handgrepen kunnen kinderen de beker goed vasthouden. Deze handgrepen zijn gemakkelijk te verwijderen en ook dan ligt de ergonomisch ontworpen beker goed in de hand.

De drinktuit is zacht voor kindermondjes en voor tanden en tandvlees. De klep op de beker lekt niet en is gemakkelijk te openen en te sluiten door kleine kinderen. En er is meer. De beker heeft een staart en schattige voetjes waardoor hij stevig staat. En de opening is extra breed waardoor je de HeroSippy gemakkelijk kunt vullen en schoonmaken.

Door de gootjes vloeit het water na reinigen gemakkelijk weer weg zodat de beker goed opdroogt.

Met deze mooie drinkbeker wordt het voor kinderen leuk om te leren drinken uit een beker. Ook leuk: je kunt diverse onderdelen van  de HeroSippy, Herofles en HeroStorage combineren in verschillende kleuren. Zo kun je de HeroStorage eenvoudig op de bodem van de HeroSippy schroeven en daar fruit of snacks meenemen tijdens een picknick. Op de zijkant van de fles staat de kleine poolvosmascotte Felix van Herobility.
Dat wordt een vrolijke boel!


Materiaal: PP en siliconen. vrij van BPA, BPS, BPF, DEHP en ftalaten.