HEROECOFLES 220ML Blauw
HEROECOFLES 220ML Blauw
Babyproduct van het jaar 2018 (ZW). Genomineerd voor de baby innovation award 2019. Scrol naar beneden voor meer informatie.
€ 21,99
Prijs per stuk
 
De ECO producten kunnen besteld worden met een pre-order actie met een korting van -15% vanaf een bedrag van €21,99 tot 20-4-19. Gebruik bij het afrekenen de code ECO15. Deze code is alleen te gebruiken op de ECO producten. Levering Eind April begin Mei.

's Werelds eerste milieuvriendelijke babydrinkfles gemaakt van glas en maiszetmeel. Hiermee is een nieuwe generatie van milieubewuste babyproducten ontstaan. HeroEcoDrinkfles wordt geleverd met een siliconen hoes zodat de baby meer grip geeft en de fles wordt beschermd tegen breken. Deze fles is net als de andere flessen van Herobility, volkomen veilig voor uw baby en de voeding verloopt gemakkelijker. Voor elke fles die we verkopen, planten we een boom om onze CO2-voetafdruk te verkleinen.
Deze HeroEcoBottle wordt geleverd inclusief een maat M HeroSpeen. Als je extra een dubbelpak spenen wilt kopen, volg dan de onderstaande tabel.

XS:  0 maanden+ Geschikt voor moedermelk en flesvoeding. Een kortere tepel voor bijzonder kleine mond.
S:    0 maanden+ Geschikt voor moedermelk en flesvoeding
M:    2 maanden+ Geschikt voor moedermelk en flesvoeding
L:    4 maanden+ Geschikt voor alle soorten vloeistoffen
XL:  6 maanden+ Geschikt voor dikke vloeistoffen(pap)