240ml HeroBottle leger groen
240ml HeroBottle leger groen
De Herobility drinkspenen hebben de vorm van een borst en zijn perfect afgestemd op de babymond. Dit unieke gepatenteerde ontwerp maakt dat baby’s gemakkelijk de overgang maken van borstvoeding naar f
€ 12,99
Prijs per stuk
 
De Herobility drinkspenen hebben de vorm van een borst en zijn perfect afgestemd op de babymond. Dit unieke gepatenteerde ontwerp maakt dat baby’s gemakkelijk de overgang maken van borstvoeding naar flesvoeding. De natuurlijk vormgegeven speen van onze drinkflessen past goed in de babymond. Baby’s pakken de ovale speen goed vast met hun mond en drinken zoveel als ze nodig hebben.

Inbegrepen:
Spenenmaat, M
Voedingspotje t.w.v € 3,50

Uniek mengsysteem tegen lekken
Bij het mengen van babyvoeding wordt vaak de speen dubbelgevouwen of het gat afgedekt met de vingers en wordt de fles geschud. Op die manier komen er bacteriën op de speen en wordt er geknoeid. Behalve morsen zijn ook klontjes in de melk een probleem. Met als gevolg dat uw kind teveel lucht binnenkrijgt.
De ovale spenen zijn er in de volgende vier stromingsgrootten:
XS: 0 maanden+
S:    1 maanden+
M:   2 maanden+
L:    4 maanden+
XL: 6 maanden+

De flessen van Herobility zijn anders. Door het unieke mengsysteem verandert de beker in een shaker. Flesvoeding mengen zonder klontjes, morsen en geklieder zijn verleden tijd. En het speciale mengdeksel beschermd de drinkspeen als je de fles meeneemt.

Efficiënte vormgeving
De drinkfles van Herobility heeft een extra grote opening zodat de baby fles gemakkelijk is te reinigen. Vullen met babyvoeding of water gaat door de brede opening gemakkelijk en zonder morsen.
De babyfles heeft aan weerskanten ergonomisch ontworpen grijpvlakken. Groot en klein hebben hierdoor goed grip op de voedingsfles.
Verder heeft de babyfles afvoergootjes waardoor het water na een wasbeurt in de vaatwasser snel wegloopt. Zo wordt de voeidngsfles goed gereinigd en gedroogd. Dat is wel zo hygiënisch!

Lekvrije opbergbakjes
Voor snacks, fruithapjes, moedermelk en andere lekkernijen voor de baby heeft Herobility opbergbakjes. Deze Herobakjes zijn bestand tegen magnetron en vriezer en hebben een inhoud van 100 ml. Je kunt de bakjes aan elkaar vastmaken of koppelen aan de Herofles of Herodrinkbeker.

Zweedse kwaliteit
Al onze producten zij speciaal ontworpen en getest in Zweden, gepatenteerd en van uitstekende kwaliteit. Alles kan in de vriezer, magnetron of vaatwasser. Wij letten ook op duurzaamheid. Zo kun je onderdelen door elkaar gebruiken en leuk verschillende kleuren combineren. Je kunt onderdelen combineren van Herodrinkbeker, Herofles en Herobakje.